Primarul de la Borlești a adus un milion euro bani europeni în comună

0

După ce a făcut o grădiniță de la zero, a reabilitat toate școlile, a premiat consistent în bani toți elevii olimpici, a reabilitat drumuri și multe altele, Vali Puică, un primar dintr-o comună săracă din Neamț, a mai câștigat și un proiect de 1.000.000 euro ca să realizeze canalizările. 

Dacă ar fi jumătate din primarii din România la fel de implicați, țara asta ar arăta altfel.

Recent, comuna Borlești a semnat cu AFIR un contract de finanțare pentru un proiect pe fonduri europene în vederea înființării rețelei de canalizare în satele Borlești și Ruseni. Valoarea finanțării este de 1 milion de euro. Contractul a fost semnat, banii sunt, oamenii s-au apucat de treabă.

„Acesta este momentul când duci la bun sfârșit una dintre promisiunile făcute. Nu a fost ușor, dar avem rezultate. S-a aprobat proiectul pe fonduri europene, nerambursabil 100% pentru un milion de euro pentru ÎNFIINTARE REȚEA DE CANALIZARE în comuna noastră. S-a și semnat actul adițional, cu scrisoare de garanție depusă, a avansului financiar pentru începerea lucrărilor și procedura de achiziție.”, a declarat primarul comunei Borlești.

Este drept că pe lângă faptul că acest primar este un bun gospodar este și sprijinit real în ceea ce face de președintele Consiliului Județean Ionel Arsene și de partidul de la guvernare, dar mulți primari au avut sau au sprijin, doar că nu sunt la fel de activi și nu își consuma mai tot timpul cu primăria așa cum face Vali Puică. A făcut acest primar în comuna lui în doi ani cât nu au făcut ceilalți primari dinaintea lui în 15 ani.

I.R.

 

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate