Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

3.200 de țigarete de contrabandă confiscate de polițiști

Polițiștii din Piatra-Neamț au ridicat în vederea confiscării 3.200 de țigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă, pe care le-au găsit în mașina unui pietrean.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 8 februarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au acționat în vederea prevenirii și combaterii actelor de contrabandă.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat pe strada Dărmănești din Piatra-Neamț, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de ani, din Piatra-Neamț, care avea asupra sa  3.200 de țigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă.

Întrucât bărbatul nu deținea documente care să ateste proveniența acestora, întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 86/2006.

Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

ziarLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *