Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Spectacol de excepție de Ziua comunei Săvinești

La inițiativa primarului Daniel Horciu, Primăria și Consiliul Local al comunei Săvinești au organizat duminică, 20 august, în Parcul Primăriei un spectacol destinat Zilei Comunei.Printre invitați s-au numărat elevii Școlii Săvinești, Ansamblul Folcloric Floricică de la Munte, Proconsul, Lora, Ion Paladi, Oana Crețu, Mihaela Balașca, Elisa Hechelciuc, Dănuț Onoiu, Lorena și, desigur, nu putea lipsi focul de artificii de la final.

La eveniment, alături de primarul Daniel Horciu, au participat și oficialități precum vicepreședintele CJ Neamț, Laurențiu Dulamă și doamna senator Emilia Arcan.

Nu a lipsit nici premierea cuplurilor din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Săvineștenii s-au putut bucura de un eveniment bine organizat, pe gustul tuturor, un eveniment organizat cu sprijinul autorităților locale pentru a aduce un strop de bucurie și veselie în comunitate.

Este de remarcat faptul că fiecare activitate și recital nu au fost făcute doar ca să fie la număr, ci primarul Daniel Horciu chiar a fost interesat să aducă artiști de renume național pentru ca oamenii din localitate să simtă că într-adevar e o zi de sărbătoare. Ca de obicei și de această data primarul Daniel Horciu a dovedit că este omul care tace și face.

ziarLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *