Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Proiect educațional „Zâmbetul copilăriei”


„Copilăria este şuvoiul de apă care izvorăşte limpede şi curat din adâncurile fiinţei şi la care omenirea aleargă fără încetare să-şi potolească setea idealurilor sale de dragoste, de bunătate, de frumuseţe, de perfecţiune.La Gradinița Ruseni Doi Neamț, a avut loc Proiectul educațional „Zâmbetul copilăriei ” , coordonat exemplar de către doamnna Petruța Cozma.Mulțumim domnului deputat Ciprian Șerban pentru dulciurile oferite copiilor , felicitări colegelor Diaconu Maura, Mocanu Ana și Pavel Daniela pentru implicare in proiect, felicitări parinților pentru buna colaborare cu instituția noastră de învățământ ! Felicitări domnului primar Vali Puică pentru implicareîn construirea unei noi grădinițe în Ruseni!Mulțumim și animatorilor, personaje de poveste, pentru spectacolul oferit ! La mulți ani frumoși, tuturor copiilor!” a precizat domnul Constantin Cristinel, directorul Școlii Gimnaziale „Ioan Grigore Teodorescu” Ruseni, din comuna Borlești.

Această școală s-a remarcat de-a lungul timpului prin activitățile organizate și despre o parte dintre acestea, puteți găsi amănunte, accesând linkurile de mai jos.
http://ziarroznov.ro/actiune-combaterea-violentei-mediul-scolar
http://ziarroznov.ro/cazut-cortina-peste-cea-de-v-editie-concursului-regional-de-folclor-nestemate-populare-pe-plaiuri-nemtene-valerica-patrichi
http://ziarroznov.ro/ei-sunt-cei-mai-buni-elevi-la-matematica-din-judetul-neamt
http://ziarroznov.ro/activitati-cadrul-scolii-gimnaziale-ioan-grigore-teodorescu
http://ziarroznov.ro/vali-puica-primarul-comunei-borlesti-prezentat-stadiul-proiectelor-pentru-comunitatea-scolara-din-ruseni
http://ziarroznov.ro/activitati-ale-scolii-gimnaziale-din-ruseni

ziarLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *