Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Grădinița Estivală Roznov s-a alăturat celor 30 de grădinițe deschise de Organizația Salvați Copiii

Pentru cei mai mulți copilași abia a început grădinița, dar pentru prichindeii de la Grădinița Roznov ea continuă, căci din fericire pentru acești micuți care nu au avut posibilitatea să plece în vacanță, aici au fost 2 luni de Grădiniță Estivală.

Grădinița Estivală Roznov s-a alăturat celor 30 de grădinițe deschise de Organizatia Salvați Copiii în: București și județele Dâmbovița, Constanța, Timiș, Hunedoara, Olt, Brașov, Călărași, Iași, Cluj, Mureș, Caraș Severin, Dolj, Vrancea, Neamț, Teleorman, Giurgiu, ce au funcționat în perioada 10 iulie – 2 septembrie, pentru a facilita creşterea accesului la şcoală, dar şi pentru a preveni abandonul şcolar pe termen lung al copiilor proveniţi din medii vulnerabile socio-economic.

„Cum îmi sunt dragi orice acțiuni ce vin în sprijinul copiilor aflați în situații medicale sau sociale mai delicate, firesc că am răspuns prezent apelului inimoasei mediatoare Lenuța Stănescu din Roznov, care a dorit ca ultima zi a acestui frumos proiect sa fie una specială și plină de surprize !

Astfel că am venit încărcată: cu un tort delicios și mult doritele pizza, având sprijinul doamnei Vironica Ciucanu – Patipan, sucuri, apă, farfuriuțe, păhărele, tacâmuri colorate, jocuri și baloane, și am participat cu mare bucurie la serbarea lor de sfârșit de vacanță, unde copiii au fost încântați să ne arate ce au învățat în aceste 2 luni: cântecele, poezii, precum și numeroasele planșe și desene ce le-au lucrat cu mare sârg sub îndrumarea doamnelor învățătoare.

Respect deosebit pentru doamna Minodora Adăscăliței, care având sprijinul voluntar al colegelor dumneaei și-au dedicat toată vacanta de vara acestui proiect de suflet!”, a declarat Monica Sofron – Asociația Umanitară Codrin.

ziarLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *