Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Educație prenatală la Piatra-Neamț, vineri, 20 octombrie, ora 16:00, la Moft

Vineri, 20 octombrie la ora 16:00, la Moft de Piatra-Neamț, va avea loc prima conferință destinată educației prenatale a viitoarelor mămici din Piatra-Neamț.

Simona Pickhardt din Germania, naturopat, instructor Hipnobabies și Doula, Lavinia Hotnog, Doula cu experiență în Germania și inițiatoarea proiectului și Elena Popei, fostă gimnastă în Lotul Național de Gimnastică Ritmică, actual instructor de Aerobic-Fitness, vor fi personajele care ne vor explica de ce e atât de important să ne educăm înainte de naștere, să înțelegem importanța prezenței unei Doula la naștere și după și de ce mișcarea ne face mai prezenți și mai puternici atât fizic, cât și psihic.
Evenimentul va avea și o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde organizatoarele speră să aducă un pic de lumină și speranță mămicilor care au frământări și griji, atât de naturale în această perioadă delicată.
Invitatul special este doamna psiholog Manuela Linu, care completează atmosfera de excelență cu experiența domniei sale în Spitalul din Piatra-Neamț.
Vă așteptam cu drag, să ne cunoaștem și să începem împreună un drum minunat, în căutarea nașterii în deplin respect și blândețe pentru ființa umană.

ziarLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *