Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Două zile de sărbătoare la Borlești, de ziua comunei

În 2016, primarul Vali Puică, aflat la primul mandat, a realizat alături de Consiliul Local al comunei Borlești un eveniment în premieră de la Revoluție încoace. Pe 21 august 2016 s-a sărbătorit pentru prima dată în ultimii 27 de ani Ziua comunei Borlești.

Primarul de Borlești vrea ca acest eveniment să devină o tradiție a comunei, motiv pentru care și în acest an s-a sărbătorit Ziua Comunei cu fast în perioada 19-20 august 2017, pe Aleea Dispensarului,vis-a-vis de Școala nr. 1, împreună cu localnicii, reprezentanți ai Primăriei și CL Borlești, oficialități și invitați speciali.

Astfel, Zilele comunei Borlești au debutat sâmbătă, 19 august, cu o serie de competiții sportive și cu spectacole oferite de Georgiana Axinte, Țurcanu Constantin Teodor și Formația Lotus.

Zilele comunei au continuat și duminică, 20 august, cu o mulțime de suprize și momente deosebite. Organizatorii au pregătiti delicii culinare, muzică și voie bună. Spectacolele au fost oferite de Anișoara Puică, Andreea Bănică, Floricică de la Munte, Fanfara de la Valea Mare, Margareta Clipa, Mihaela Gurău și Narcotic Sound. Borleștenii au participat în număr mare la ziua comunei lor și distracția a fost pe măsură.

Ce am remarcat în mod deosebit la această zi de sărbătoare pentru comuna Borlesti este faptul că primarul Vali Puică, ca de fiecare dată, a pus în centrul atenției copiii din comună și performanțele lor, un lucru extrem de important pentru orice comună din România care nu vrea să rămână doar cu bătrânii lăsați în urmă prin sate.

ziarLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *