Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Borleștenii se pregătesc pentru festival


Doar patru zile au mai rămas pentru înscrierea concurenților, în cadrul Festivalului Concurs Cultural – Artistic „NESTEMATE POPULARE PE PLAIURI NEMȚENE …VALERICA PATRICHI”. Acest eveniment, a juns la cea dea a-V-a ediție și se doreşte a fi un manifest al tradiţiilor populare din zona Moldovei. Prin derularea acestuia se urmărește reunirea pe scena Căminului Cultural din Borleşti a preşcolarilor şi elevilor şcolilor din Moldova, în ideea de a se cunoaşte mai bine, de a promova tradiţiile locale şi a deveni o poartă deschisă spre noi forme de exprimare prin muzică şi dansuri populare.

Deasemenea, prin această manifestare, se aduce un omagiu interpretei de muzică populară Valerica Patrichi, fostă solistă a ansamblului Cernegura din Piatra Neamţ, născută în satul Ruseni, comuna Borleşti şi pentru a duce mai departe melodiile care au făcut-o cunoscută în judeţ şi în ţară.
Pentru detalii privind locul, data și condițiile de participare,
(click aici)

ziarLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *